Vi købte færdig dejbunde
med hjem, fra Alsace,
det her skulle prøves.
Der er prøvet med en
blanding af cremefraiche og
ricotta ost, der er prøvet med
iblandet persille.
der er prøvet en tysk version
hvor der kommes en ægge-
blomme i chremefraichen.
og Ups så slap færdigdejen op.
Den hjemmelavede dej, er en
pizza dej, rullet meget meget tynd
Du får derfor opskriften på lyn
versionen, lavet på tortillas.

ingredienser:
løg
bacon
cremefraiche
salt og peber
Så går vi igang
Skær et par skiver røget
bacon, og skær dem i tern.
svits dem på panden til de
er let gyldne.

Halver løget og skær i
tynde skiver

Herefter steger du løgene
bløde, ved svag varme, i
fedstoffet fra baconen.

Bagetiden for en færdigbund
er kort hold øje. der er ikke langt
fra gylden til sort.
på færdigbund er bagetiden
ca. 4-5 minutter.
På rå dej er bagetiden 8-12 minutter
Vigtigt! hvis du bager på en alm.
bageplade, skal den blive i ovnen,
så den ikke mister varme. Overfør
flammkuchen til pladen på et stykke
bagepapir
At lave flammkuchen, er så simpelt
at det er lige til at få tårer i øjnene af.
Så det er bare med at komme igang
Jeg har prøvet med cremefraiche
9% og 18%, kan ikke udelukke at
den bliver bedre med en endnu
federe cremefraiche. Men Men
flammkuchen er absolut
også egnet til grillen, uanset om
du bruger kul eller gasgrill.
Husk blot at stenen skal være
gennemvarm, for at du får en
sprød bund
Vi prøvede også andre
spændende menuer på
vores tur. Men ikke alle
røg på favoritlisten
Her til højre .....................
Ninna får Eierkuchen, mens
jeg får Escargot cassolet.
Altså fransk biksemad med
snegle.
Smagte rigtig godt, men jeg havde
lidt svært ved at synke de der
snegle
Fik også en omgang
sauerkraut Alsace
God men ikke med så
meget kraft som den
tyske