Bramslev bakker 24. - 26. September 2010Vores Weekendtur startede fredag ved frokosttid, Vi kørte til Camping Bramslev bakker, som vi havde hørt lå i en rigtig flot natur. Vi fandt en plads og var lidt spændte, da vi skulle have forteltet til Adriaen op for første gang.- Havde vi købt katten i sækken, eller var alt som det skulle være. Vi blev glædelig overraskede, Teltet er et næsten nyt isabella Ambassador Alpha


Efter en vellykket teltopsætning, var der tid til at sondere terænnet. Campingpladsen ligger rigtig godt, skjult bag skrænter og beplantning - så hvis ikke du ved det er det næsten ikke til at finde. Fra pladsen går der en vej ned til vandet, og når jeg skriver ned, så mener jeg ned! Det var faktisk hårdere at gå ned end op igen. Men naturen, udsigten du godeste det var værd at gøre mere end e´n gang.


Både fredag og lørdag viste sig fra sin gode side, og lørdag var lun og solrig helt hen under aften.
Prøv lige at se udsigten - Det er lige før den slår de norske fjorde og italienske søer, og så er det her i Danmark, få kilometer fra Hobro. Rutebåden Svanens sidste sæson tur
Lørdag aften slog vejret om, "vi havde lugtet lunten" og nåede at få vores fortelt pakket ned i tør tilstand.
Søndag morgen, var det rigtig efterårsagtig regn og rusk, så vi nød morgenkaffen i en god varm campingvogn mens Frenja, vores islandske fårehund flød ud i sin kurv.
Det var Frenja´s første campingtur, og jeg er helt sikker på at hun nød det.
Campingpladsen vinter lukker nu den 3. Oktober og nogle fastliggere var ved at pakke sammen, men ud over dem, var der denne weekend 7 -8 nomader på besøg.


Tak for besøget Jens Jørgen det er ikk så ringe en campingplads du har der.
Ku hænde vi kom forbi en anden gang
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net